Jacques van Bragt - Banketbakkerij
Patisserie Chocolaterie Webshop Workshops Nieuws Over ons Contact Vacatures/Stage

Over ons

Jacques van Bragt kreeg het vak van chocolatier en patissier met de paplepel ingegoten. Al in 1967 begonnen zijn ouders een zaak, waar taart en chocolade de boventoon voerden. Op precies dezelfde locatie waar Patisserie Van Bragt nog altijd gevestigd is. Jacques houdt dan ook van tradities, al zal hij deze altijd een hedendaagse draai geven. Patisserie met een gepassioneerde twist: daar staan hij en zijn medewerkers voor. Trends worden goed in de gaten gehouden, maar niet klakkeloos gevolgd. Het is een proces van continue jezelf blijven verbeteren. Daarin ligt de grootste uitdaging voor het gehele team.

Patisserie moet namelijk puur genieten zijn. Dat is het uitgangspunt van alle producten die binnen Patisserie en Chocolaterie Van Bragt gemaakt worden. Geen mixen en geen halffabricaten, maar goede grondstoffen en eerlijke producten. Volle smaken, die doen verlangen naar meer. Want als u échte smaken proeft, dan weet u het. Kom daarom ook eens proeven en ervaren en laat u verleiden. Of u zichzelf dat nu dagelijks of slechts enkele malen per jaar gunt: Patisserie en Chocolaterie Van Bragt biedt u graag een (h)eerlijk moment van ultiem genot.

Producten van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als ook qua vorm. In ieder gebakje, taartje, bonbonnetje of koekje wordt iets van henzelf gelegd. Ze zijn daarom duidelijk herkenbaar als "een echte Van Bragt". Deze unieke producten passen bij een eigenzinnig team, dat weet wat ze wil overbrengen.

Jacques van Bragt - Patisserie & Chocolaterie team