Jacques van Bragt - Banketbakkerij
Patisserie Chocolaterie Webshop Workshops Nieuws Over ons Contact Vacatures/Stage

Cake

Patisserie Jacques van Bragt wil in alles onderscheidend zijn. Daarom zoeken wij voortdurend naar smaken en vormen die nét even anders zijn dan bij anderen. Onze cakes zijn bijvoorbeeld ovaal. Daaraan herkent u een echte Van Bragt. U treft in ons assortiment naast de traditionele roombotercake bijvoorbeeld ook een amarenencake, gember- of walnotencake of chocolade- en appelcake aan. Wij experimenteren namelijk graag met smaken. Maar uiteindelijk maken wij alleen wat wij zelf lekker vinden.

AMARENE : amandelcake rijk gevuld met amarene kersen.

 

Amarenencake : amandelcake rijk gevuld met amarenen kersen.

Gembercake: amandelcake gevuld en gedecoreerd met geconfijte stukjes Australische gember Walnotencake : laagjes walnotencakebeslag, gevuld met walnotencreme en stukjes walnoot, gedompeld in de melkchocolade

Gembercake: amandelcake gevuld en gedecoreerd met geconfijte stukjes Australische gember

Walnotencake : laagjes walnotencakebeslag, gevuld met walnotencreme en stukjes walnoot, gedompeld in de melkchocolade

Appelcake : amandelcake gevuld met lekkere stukken appel en bovenop lekkere crumble

Chocoladecake : laagjes chocoladecakebeslag gevuld met creme en frambozenconfiture en gedompeld in pure chocolade, browniestukjes bovenop

 

Amarenencake : amandelcake gevuld en gedecoreerd met amarenenkersen