Jacques van Bragt - Banketbakkerij
Patisserie Chocolaterie Webshop Workshops Nieuws Over ons Contact Vacatures/Stage

Gebak

In ons gebaksassortiment treft u luxueuze producten aan, zoals exclusieve desserts of oogstrelende patisserie. Een traktatie van Jacques van Bragt is iets om trots op te zijn, zowel voor degene die trakteert als voor degene die het mag opeten. Daarnaast voeren wij prachtige banketklassiekers in ons assortiment, zoals hazelnootschuimgebak, christoffeltjes, appelpunten, chocoladebollen of gebakjes die afgewerkt zijn met het meest verse fruit dat u ooit geproefd heeft.

Pyramidegebakje: chocolademousse van Pur Caraibechocolade van Valrhona gevuld met frambozenconfiture en krokante chocoladebolletjes.

 

Pyramide: luchtige chocolademousse met framboos en stukjes pure chocolade.

Mokkarumgebakje: laagjes amandelbiscuit gevuld met mokkacreme, nougat en getempeerd met rum. Bovenop huisgemaakte caramel Hazelnootrondje: luchtig hazelnootschuim met mokkacreme au beurre, afgewerkt met slagroom en nougatine.

Mokkarumgebakje: laagjes amandelbiscuit gevuld met mokkacreme, nougat en getempeerd met rum. Bovenop huisgemaakte caramel

Hazelnootrondje: luchtig hazelnootschuim met mokkacreme au beurre, afgewerkt met slagroom en nougatine.

Hazelino: luchtig hazelnootschuimgebak met mokkacreme au beuree, slagroom en nougatine Christoffel: luchtig schuimgebak gevuld met chocoladeslagroom

Hazelino: luchtig hazelnootschuimgebak met mokkacreme au beuree, slagroom en nougatine

Christoffel: luchtig schuimgebak gevuld met chocoladeslagroom

Appelpunt: harde wenerdeeg gevuld met amandelspijs, kaneel, appels, en rozijnen Pistache progres: laagjes pistacheprogresbeslag, gevuld met pistachecreme au beurre

Appelpunt: harde wenerdeeg gevuld met amandelspijs, kaneel, appels, en rozijnen

Pistache progres: laagjes pistacheprogresbeslag, gevuld met pistachecreme au beurre

Champagnegebakje: luchtige champagnemousse met frambozen JVB gebak

Champagnegebakje: luchtige champagnemousse met frambozen

Caramelgebakje: luchtige caramelmousse met een vulling van koffieganache

Frambozengebakje: luchtige frambozenbavarois met frambozencoulis als vulling en frambozenschuim bovenop. Gran Couva: luchtige chocolademousse met een interieur van caramel en praline. De chocolade komt van het domein Gran Couva op Trinidad

Frambozengebakje: luchtige frambozenbavarois met frambozencoulis als vulling en frambozenschuim bovenop.

Gran Couva: luchtige chocolademousse met een interieur van caramel en praline. De chocolade komt van het domein Gran Couva op Trinidad

Chocodroom: gebakje voor de echte chocoladeliefhebber. In laagjes opgebouwd gebak met witte-, melk praline-, en pure- chocolademousse Cassis Vanille: luchtige vanillemousse met een interieur van bosbessencompote en cassisbavarois

Chocodroom: gebakje voor de echte chocoladeliefhebber. In laagjes opgebouwd gebak met witte-, melk praline-, en pure- chocolademousse

Cassis Vanille: luchtige vanillemousse met een interieur van bosbessencompote en cassisbavarois

Amaretti: luchtige amandelmousse gedompeld in pure chocolade en afgedekt met abrikozenconfituur Chocoladebol: soes gedompled in gekookte pure chocolade en gevuld met licht gezoete slagroom

Amaretti: luchtige amandelmousse gedompeld in pure chocolade en afgedekt met abrikozenconfituur

Chocoladebol: soes gedompled in gekookte pure chocolade en gevuld met licht gezoete slagroom

Mini appelfleurtje: fleurtjesdeegbodem, amandelspijs en een appel-abrikozenvulling Weense kers: amandelkoekdeegbodem gevuld met kersen, schuim en bovenop slagroom en chocoladekrullen

Mini appelfleurtje: fleurtjesdeegbodem, amandelspijs en een appel-abrikozenvulling

Weense kers: amandelkoekdeegbodem gevuld met kersen, schuim en bovenop slagroom en chocoladekrullen

Appelbol: bol roomboterbladerdeeg, goudreinet, kaneelsuiker en amandelspijs Abrikozenomeletje: biscuitflapje gevuld met abrikozen en slagroom

Appelbol: bol roomboterbladerdeeg, goudreinet, kaneelsuiker en amandelspijs

Abrikozenomeletje: biscuitflapje gevuld met abrikozen en slagroom

Kersenomeletje: biscuitflapje gevuld met kersen en slagroom Vruchtenvlaaitje: bladerdeegschelpje gevuld met Zwitserse room en gedecoreerd met vers fruit

Kersenomeletje: biscuitflapje gevuld met kersen en slagroom

Vruchtenvlaaitje: bladerdeegschelpje gevuld met Zwitserse room en gedecoreerd met vers fruit

Chipolatapunt: moscovisch beslag gevuld met Zwitserse room, bitterkoekjes, fruit, getrempeerd met marasquinesprit, bedekt met marsepein. Chocoladepunt: chocolademoscovisch beslag gevuld met creme au beurr, frambozenconfiture en stukjes bittere chocolade

Chipolatapunt: moscovisch beslag gevuld met Zwitserse room, bitterkoekjes, fruit, getrempeerd met marasquinesprit, bedekt met marsepein.

Chocoladepunt: chocolademoscovisch beslag gevuld met creme au beurr, frambozenconfiture en stukjes bittere chocolade

Tompouce: roomboterbladerdeegplakjes gevuld met banketbakkersroom en slagroom met een dun laagje witte fondant Pyramide: luchtige chocolademousse met framboos en stukjes pure chocolade.

Tompouce: roomboterbladerdeegplakjes gevuld met banketbakkersroom en slagroom met een dun laagje witte fondant

Pyramide: luchtige chocolademousse met framboos en stukjes pure chocolade.