Jacques van Bragt - Banketbakkerij
Patisserie Chocolaterie Webshop Workshops Nieuws Over ons Contact Vacatures/Stage

Taart

Wie een taart bij Jacques van Bragt koopt, mag daarmee gezien worden. Daarom adviseren wij u onze taarten nooit in de keuken aan te snijden, maar altijd eerst vol trots aan uw gasten te tonen. Benadruk hiermee dat voor hen alleen het allerbeste goed genoeg is. In ons assortiment treft u prachtige taarten aan voor vier, zes of acht personen. Een lust voor het oog én voor de smaakpapillen.

Chocoladetaart: chocolademoscovisch gebak met vanille creme au beurre, huisgemaakte frambozen confituur en stukjes pure chocolade

 

Chocoladetaart: chocolademoscovisch gebak met vanille creme au beurre, huisgemaakte frambozen confituur en stukjes pure chocolade

De Caffee. Laagjes chocolade en hazelnoot biscuit met daartussen een heerlijke zachte koffiemousse. De White Lady. Witte chocolade bal gevuld met sinaasappel parfait. Frisse yoghurt crumble en een bosbessen saus.

De Caffee. Laagjes chocolade en hazelnoot biscuit met daartussen een heerlijke zachte koffiemousse.

De White Lady. Witte chocolade bal gevuld met sinaasappel parfait. Frisse yoghurt crumble en een bosbessen saus.

De Pistache. Laagjes pistache progresbeslag , gevuld met een pistache creme au beurre. De Chocodroom. In laagjes opgebouwde taart met witte chocolademousse, melk praline chocolademousse en een pure chocolademousse.

De Pistache. Laagjes pistache progresbeslag , gevuld met een pistache creme au beurre.

De Chocodroom. In laagjes opgebouwde taart met witte chocolademousse, melk praline chocolademousse en een pure chocolademousse.

Frambozentaartje: frisse frambozenbavarois, bodem van harde wenerdeeg, biscuit en frambozenvulling. Taartje afgewerkt met frambozenschuim Choco-Anijs taartje: soesjes gevuld met anijs-vanillebavarois, omgeven door zachte chocolademouuse

Frambozentaartje: frisse frambozenbavarois, bodem van harde wenerdeeg, biscuit en frambozenvulling. Taartje afgewerkt met frambozenschuim

Choco-Anijs taartje: soesjes gevuld met anijs-vanillebavarois, omgeven door zachte chocolademouuse

Carameltaartje: harde wenerdeeg, chocoladebiscuit, koffieganache, hazalnoot-amandelprogres, caramelmousse Champagnetaartje: koekdeegbodem, laagjes buiscuit, vulling van frambozen en champagnemousse. Decor van lichtgebrande Italiaanse merengue

Carameltaartje: harde wenerdeeg, chocoladebiscuit, koffieganache, hazalnoot-amandelprogres, caramelmousse

Champagnetaartje: koekdeegbodem, laagjes buiscuit, vulling van frambozen en champagnemousse. Decor van lichtgebrande Italiaanse merengue

Pur Caraïbe: chocolademousse gemaakt van Valrhona Pur Caraïbe 66%, gevuld met koekdeegbodem, laagjes chocoladebiscuit, frambozenconfiture en chocoladepareltjes Cassis Vanille taartje: Vanillemousse met een vulling van koekdeegbodem, chocoladebiscuit, cassiscompote en cassisbavarois

Pur Caraïbe: chocolademousse gemaakt van Valrhona Pur Caraïbe 66%, gevuld met koekdeegbodem, laagjes chocoladebiscuit, frambozenconfiture en chocoladepareltjes

Cassis Vanille taartje: Vanillemousse met een vulling van koekdeegbodem, chocoladebiscuit, cassiscompote en cassisbavarois

Tropical taartje: witte chocolademousse met een vulling van cocosprogres, biscuit, passievruchtenbavarois en stukjes mango Chipolata taartje: moscovisch beslag gevuld met Zwitserseroom, bitterkoekjes, fruit, getrempeerd met marasquinesprit, bedekt met marsepein

Tropical taartje: witte chocolademousse met een vulling van cocosprogres, biscuit, passievruchtenbavarois en stukjes mango

Chipolata taartje: moscovisch beslag gevuld met Zwitserseroom, bitterkoekjes, fruit, getrempeerd met marasquinesprit, bedekt met marsepein

Chocoladetaartje: chocolademoscovisch beslag gevuld met vanille creme au beurre, frambozenconfituur en stukjes bittere chocolade taart

Chocoladetaartje: chocolademoscovisch beslag gevuld met vanille creme au beurre, frambozenconfituur en stukjes bittere chocolade

Valencia taartje: koekdeegbodem gevuld met banketbakkersroom, abrikozen, slagroom en krokante victoriabeslag