Jacques van Bragt - Banketbakkerij
Patisserie Chocolaterie Webshop Workshops Nieuws Over ons Contact Vacatures/Stage

Webshop

Patisserie van Bragt zal binnenkort ook een webshop openen!
 
U kunt in de webshop vooraf uw bestelling plaatsen, en op een gewenst tijdstip in onze winkel komen afhalen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling te laten leveren op uw feest-lokatie rondom Geldrop.
 
Op werkdagen voor 10.30 uur besteld, de volgende dag geleverd tussen 9.00 en 11.00 uur. Vraag naar ons bezorggebied en bezorgtarieven in de winkel.( we starten regionaal )
 
Met een Fototaarten-applicatie kunnen onze klanten zelf een Fototaart samenstellen, voorzien van een kader, of er een tekst op zetten. Na bestelling krijgt u de afbeelding meteen in het juiste formaat van de gekozen taart, en hoeft u de taart alleen nog maar op te halen of te laten bezorgen.

Assortiment in de webshop
 
Onder veel belangstelling zijn we het assortiment aan het samenstellen achter onze digitale winkeldeuren waar we u ook online willen gaan voorzien van de heerlijkste bonbons, petit fours, taarten en relatie-logo-QR-geschenken.
 
In onze webshop kunt op ieder moment van de dag 24/7 eenvoudig uw bestelling doorgeven en deze afhalen of laten bezorgen, aangezien het hier om kwetsbare vers-producten gaat is het helaas niet mogelijk om onze producten landelijk te bezorgen of via ( TNT) Post-verzending.