Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
040 – 285 55 36 info@your business.com Langstraat 44, 5664 GH Geldrop

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Handgemaakte bruidstaarten

Producten van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als ook qua vorm.

label-50

Kunstwerkjes

Naast ons gewone assortiment, specialiseren wij ons al jaren in het ontwerpen en maken van bruidstaarten. Uw wensen staan voorop in het ontwerpen van de bruidstaart. We nemen graag voor u de tijd om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en u diverse smaken te laten proeven. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Bestel nu uw oliebollen en appelbeignets!

Vraag naar onze opwarmtips. Dan smaken ze het lekkerst!

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Het is ruim anderhalf jaar geleden maar onze bruidstaart komt van deze patisserie vandaan. Wat hebben we genoten van dit kunstwerk! Alles kon zoals we wilden. Perfecte service en hele vriendelijke mensen!

Saskia