Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
040 – 285 55 36 info@your business.com Langstraat 44, 5664 GH Geldrop

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Handgemaakte Patisserie

Producten van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als ook qua vorm.

label-50

In ieder gebakje, taartje, bonbonnetje of koekje wordt iets van henzelf gelegd. Ze zijn daarom duidelijk herkenbaar als “een echte Van Bragt”. Deze unieke producten passen bij een eigenzinnig team, dat weet wat ze wil overbrengen.

Puur genieten

In ons gebaksassortiment treft u luxueuze producten aan, zoals exclusieve desserts of oogstrelende patisserie. Een traktatie van Jacques van Bragt is iets om trots op te zijn, zowel voor degene die trakteert als voor degene die het mag opeten. Daarnaast voeren wij prachtige banketklassiekers in ons assortiment, zoals hazelnootschuimgebak, christoffeltjes, appelpunten, chocoladebollen of gebakjes die afgewerkt zijn met het meest verse fruit dat u ooit geproefd heeft.

Bestel nu uw oliebollen en appelbeignets!

Vraag naar onze serveertips. Dan smaken ze op z’n best!

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Het is ruim anderhalf jaar geleden maar onze bruidstaart komt van deze patisserie vandaan. Wat hebben we genoten van dit kunstwerk! Alles kon zoals we wilden. Perfecte service en hele vriendelijke mensen!

Saskia