Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Brood en meer....

Dagelijks vers brood van Bakker Meelmuts uit Eindhoven

Zo lekker kan brood zijn...

Ons broodassortiment bestaat uit broden van Bakker Meelmuts uit Eindhoven. Een familiebedrijf met een lange traditie van vijf generaties. Er is voor elk wat wils.... De broden kunnen zowel met gist als met desem gebakken zijn. Zo krijgen de desembroden een rijstijd van 24 uur en zijn hierdoor lekker stevig en goed van smaak. Daarnaast hebben we ook diverse busbroden, spelt, meergranen en volkorenbroden. Dagelijks vers aangeleverd vanuit Eindhoven.

Tijd voor brood. Brood van Bakker Meelmut

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Perfecte kwaliteit en ziet er perfect uit. Erg lekker ook en met zorg bereid. Beste in de regio en de prijs meer dan waard.

Hans