Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Handgemaakte Cake

Cake van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als qua vorm.

label-50

In ieder gebakje, taartje, bonbonnetje of koekje wordt iets van henzelf gelegd. Ze zijn daarom duidelijk herkenbaar als “een echte Van Bragt”. Deze unieke producten passen bij een eigenzinnig team, dat weet wat ze wil overbrengen.

Puur genieten

Patisserie Jacques van Bragt wil in alles onderscheidend zijn. Daarom zoeken wij voortdurend naar smaken en vormen die nét even anders zijn dan bij anderen. Onze cakes zijn bijvoorbeeld ovaal. Daaraan herkent u een echte Van Bragt. U treft in ons assortiment naast de traditionele roombotercake bijvoorbeeld ook een amarenencake, gember- of walnotencake of chocolade- en appelcake aan. Wij experimenteren namelijk graag met smaken. Maar uiteindelijk maken wij alleen wat wij zelf lekker vinden.

Tijd voor brood. Brood van Bakker Meelmuts

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Het is ruim anderhalf jaar geleden maar onze bruidstaart komt van deze patisserie vandaan. Wat hebben we genoten van dit kunstwerk! Alles kon zoals we wilden. Perfecte service en hele vriendelijke mensen!

Saskia