Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Handgemaakte Hartig en Zoet Divers

Hartig en zoet divers van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als qua vorm.

label-50

In ieder gebakje, taartje, bonbonnetje of koekje wordt iets van henzelf gelegd. Ze zijn daarom duidelijk herkenbaar als “een echte Van Bragt”. Deze unieke producten passen bij een eigenzinnig team, dat weet wat ze wil overbrengen.

Ambacht ten top

Ook hartige broodjes en zoetigheden zoals koekjes uit eigen oven zijn puur genieten. Volle smaken, die doen verlangen naar meer. Want als u échte smaken proeft, dan weet u het. Probeer daarom ook eens onze koffiebroodjes of zoute stengels. Patisserie en Chocolaterie Van Bragt biedt u graag een (h)eerlijk moment van ultiem genot.

Tijd voor brood. Brood van Bakker Meelmuts

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Het is ruim anderhalf jaar geleden maar onze bruidstaart komt van deze patisserie vandaan. Wat hebben we genoten van dit kunstwerk! Alles kon zoals we wilden. Perfecte service en hele vriendelijke mensen!

Saskia