Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Handgemaakte Taarten

Taarten van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als qua vorm.

label-50

Puur genieten

Wij maken al onze patisserie in eigen atelier. Hier gebruiken wij geen halffabricaten of mixen, we maken alles vanaf de basis zelf met alleen de beste ingrediënten. Om de smaak van onze patisserie nog beter tot zijn recht te laten komen, gebruiken we zo min mogelijk suiker. Dat is puur genieten uit eigen bakkerij.

Tijd voor brood. Brood van Bakker Meelmuts

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Het is ruim anderhalf jaar geleden maar onze bruidstaart komt van deze patisserie vandaan. Wat hebben we genoten van dit kunstwerk! Alles kon zoals we wilden. Perfecte service en hele vriendelijke mensen!

Saskia