Jacques van Bragt

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Huisgemaakte bonbons

We nemen graag de tijd om onze liefde voor het vak door te geven via onze bonbons

label-50

De hoogste kwaliteit

Voor al onze bonbons gebruiken wij uitsluitend chocolade van de hoogste kwaliteit: chocolade van Valrhona. Valrhona geeft chocolade de tijd om alle tonen en kenmerken van de cacaoboon op te nemen. Deze filosofie past bij ons. We nemen graag de tijd om onze liefde voor het vak door te geven via onze bonbons. Een bonbon van Jacques van Bragt, dat is genieten van de hoogste kwaliteit.

Tijd voor brood. Brood van Bakker Meelmuts

Heerlijk & Prachtig!!! Echt stuk voor stuk een kunstwerk die van Geldrop naar Nijmegen zijn gegaan! De verpleegkundigen & artsen van het Radboud-UMC verrast met verschillende soorten gebakjes. En GESMULD; hebben ze zeker gedaan!!!

Nancy

Het leven is te kort om gewoon gebak te eten. Ga altijd met bezoek kijken,en soms kopen, bij van Bragt. Het is kunst met een grote K,en het smaakt met een grote G van goddelijk.

Jan

Het is ruim anderhalf jaar geleden maar onze bruidstaart komt van deze patisserie vandaan. Wat hebben we genoten van dit kunstwerk! Alles kon zoals we wilden. Perfecte service en hele vriendelijke mensen!

Saskia