Wij genieten van ons vak
Producten van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als qua vorm.
Meer dan 50 jaar een begrip
In 1967 opende Banketbakkerij Jacques van Bragt voor het eerst haar deuren. Ruim vijftig jaar later is Jacques van Bragt nog steeds een begrip in Geldrop en ver daarbuiten. De centrale waarden kwaliteit en genieten zijn onveranderd, terwijl we ons toch steeds blijven ontwikkelen. Zo heeft Jacques 2016 in New York een cursus gevolgd bij Antonio Bachour, een patissier uit de wereldtop. Of het nu nieuwe recepten zijn, decoraties of werkwijzen, wij blijven innoveren.
Jury en afvaardiging
Jacques van Bragt is al jaren regelmatig jurylid bij verschillende patisserie-wedstrijden. Onder andere jureerde hij bij de Gouden Gard, het Jeugd-WK in Rimini en onlangs de Nederlandse voorronde van de World Chocolate Masters. In Lyon, Wiesbaden en Las Vegas vertegenwoordigde hij Nederland bij de patisserie-wereldkampioenschappen. Ook zat Jacques met o.a. Rudolph van Veen, Robert van Beckhoven en Jeroen Goossens in het Nederlands Patisserieteam.
Leerbedrijf van het Jaar 2010
In onze bakkerij leiden wij continu enthousiaste leerlingen op. Dit doen wij op zo’n manier dat we daarvoor in 2010 de prijs van Leerbedrijf van het Jaar hebben mogen ontvangen.